Marengsreder med vaniljeskyr og brombær
18. september 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En enkel og frisk dessert, som både ligner og smager som en drøm.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 110° varmluft. Pisk æggehviderne stive i en skål med en elpisker.
Pisk sukkeret i lidt ad gangen, og tilsæt eddike og kartoffelmel. Pisk det sammen til en sej marengs.
Sæt 6 marengsreder på en bageplade, og bag dem i ovnen i 45 minutter.
Skyl brombær og mynte. Fordel skyr på marengskagerne, og top med brombær og mynte. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk