Marengsreder med jordbær

3. september 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Et sprødt og sødt punktum fyldt med vaniljeskum og solmodne jordbær. Uhm!

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggehviderne luftige med en elpisker i en skål. Tilsæt flormelis, og pisk hviderne stive, til du kan vende skålen på hovedet. Pisk rosenvandet i.
Tænd ovnen på 100°. Fyld marengsen i en sprøjtepose med tylle, og sprøjt 4 reder ud på en bageplade med bagepapir. Pynt rederne med rosenblade.
Bag rederne i ovnen i ca. 2 timer, til de er gennemtørre. Afkøl på en bagerist.
Pisk fløde og vaniljesukker til skum med en elpisker i en skål.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i små tern.
Fordel vaniljeskummet i rederne, top med jordbær, og pynt med skovsyre. Servér straks.

Tip!

I stedet for 4 små marengsreder kan du lave 1 stor marengs.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar