Marcipansnitter med nougat og Baileys

9. februar 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Disse snitter er enkle og delikate. Når du tager den første bid, kan du ane en lækker snert af Baileys i smagen.

Bemærk
Køletid: Mindst 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør den bløde nougat sammen med Baileys'en i en skål med en ske. Hvis nougaten er hård, kan den smeltes først.
Rul marcipanen ud til en firkant, ca. 1 cm tyk, med en kagerulle. Del marcipanen i 2 lige store firkanter.
Smør nougaten ud over begge firkanter med en kniv. Læg marcipanstykkerne sammen. Skær 2 x 3 cm store snitter med en skarp kniv.
Smelt den hvide chokolade over vandbad. Dyp konfekten i chokoladen, og lad den størkne. Hak den mørke chokolade groft, og smelt den over vandbad. Tegn en streg over den hvide chokolade med en ske.
Sæt konfekten i køleskab i 1 time. Drys sølvstøv over konfekten, før den serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar