Marcipansnitter med nougat og Baileys
9. februar 2021
af
Cecilie Svensson.
Foto: Stine Christiansen
Disse snitter er enkle og delikate. Når du tager den første bid, kan du ane en lækker snert af Baileys i smagen.
Bemærk
Køletid: Mindst 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør den bløde nougat sammen med Baileys'en i en skål med en ske. Hvis nougaten er hård, kan den smeltes først.
Rul marcipanen ud til en firkant, ca. 1 cm tyk, med en kagerulle. Del marcipanen i 2 lige store firkanter.
Smør nougaten ud over begge firkanter med en kniv. Læg marcipanstykkerne sammen. Skær 2 x 3 cm store snitter med en skarp kniv.
Smelt den hvide chokolade over vandbad. Dyp konfekten i chokoladen, og lad den størkne. Hak den mørke chokolade groft, og smelt den over vandbad. Tegn en streg over den hvide chokolade med en ske.
Sæt konfekten i køleskab i 1 time. Drys sølvstøv over konfekten, før den serveres.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk