Marcipansmåkager med marmelade

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De sprøde marcipansmåkager lægges sammen to og to, så man kan se den røde marmelade gennem hullet i den øverste småkage. Det er både fint og lækkert!

Ingredienser

Udstyr

to stjerneudstikkere, 2½ cm og 6 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Ælt marcipan sammen med flormelis, og rul den tyndt ud med en kagerulle mellem 2 ark bagepapir.
Fjern det øverste lag bagepapir, og træk det nederste ark bagepapir med udrullet marcipan over på en bageplade.
Udstik stjerner af hele marcipandejen med den store udstikker. Udstik herefter små stjernehuller med den lille udstikker i halvdelen af stjernerne.
Fjern overskydende dej mellem stjernerne på pladen.
Bag kagerne i ovnen i ca. 7 minutter, til de er let gyldne. Afkøl helt.
Læg ½ tsk. marmelade på stjernesmåkagerne uden hul, og læg forsigtigt en stjernesmåkage med hul oven på hver.
Tryk dem ganske let sammen. Opbevares på køl.

Tip!

Pynt evt. kagerne med hvid glasur.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar