Marcipankugler med rom, pistacienødder og rosiner

1. marts 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Jul = hjemmelavet konfekt. Og skal man lave konfekt, er marcipan en af de bedste ingredienser at gå i gang med i køkkenet. Ud over marcipan indeholder disse kugler både rom, rosiner og pistacienødder. Konfekt for de voksne, med andre ord!

Ingredienser

Sådan gør du

Blend marcipan, pistacienødder, rosiner og rom i en blender, så nødder og rosiner fordeler sig i massen.
Tril kugler af marcipanen, og sæt dem på køl.
Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad.
Dyp kuglerne i chokolade, og lad dem størkne på en tallerken med bagepapir. Drys guldstøv på toppen af kuglerne.
Opbevar kuglerne i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar