Marcipankugler med rom, pistacienødder og rosiner
1. marts 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Jul = hjemmelavet konfekt. Og skal man lave konfekt, er marcipan en af de bedste ingredienser at gå i gang med i køkkenet. Ud over marcipan indeholder disse kugler både rom, rosiner og pistacienødder. Konfekt for de voksne, med andre ord!
Ingredienser
Sådan gør du
Blend marcipan, pistacienødder, rosiner og rom i en blender, så nødder og rosiner fordeler sig i massen.
Tril kugler af marcipanen, og sæt dem på køl.
Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad.
Dyp kuglerne i chokolade, og lad dem størkne på en tallerken med bagepapir. Drys guldstøv på toppen af kuglerne.
Opbevar kuglerne i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk