Marcipankugler med ingefær, gurkemeje og appelsin

9. februar 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Ingefær, appelsin og gurkemeje lyder måske umage, men faktisk klæder smagene hinanden. Sammen med marcipanens sødme får du en anderledes konfekt.

Bemærk
Køletid: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl ingefær, og riv det på den fine side af et rivejern. Skyl appelsinen, og riv skallen fint.
Ælt ingefær, skal og friskpresset saft fra 1 appelsin, gurkemeje og marcipan sammen i en skål med hænderne. Smag gerne marcipanen til med ekstra ingefær og appelsinskal.
Rul marcipanen til runde kugler.
Hak den mørke chokolade, og smelt den over vandbad. Dyp kuglerne i chokoladen, og lad chokoladen størkne i køleskab.
Hak den hvide chokolade, og smelt den over vandbad. Dyp en gaffel i chokoladen, og lav mønster af hvid chokolade over kuglerne. Drys appelsinskal over kuglerne, og lad chokoladen størkne. Opbevar kuglerne i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar