Marcipankugler med ferskenlikør
18. juli 2019
af
Cecilie Svensson.
Foto: Line Klein
Kombinationen af lavendel, ferksen og marcipan vil få dig i den syvende himmel. De små konfektkugler er overtrukket med hvid chokolade.
Ingredienser
Sådan gør du
Ælt marcipanen med ferskenlikør og lavendel, og rul den til kugler.
Smelt den hvide chokolade over et vandbad, og dyp kuglerne i chokoladen.
Sæt dem på et stykke bagepapir, og drys med lidt lavendel, inden chokoladen er stivnet helt.
Opbevar marcipankuglerne i en lufttæt beholder et køligt sted.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk