Marcipankugler med ferskenlikør

18. juli 2019 af .

Foto: Line Klein

Kombinationen af lavendel, ferksen og marcipan vil få dig i den syvende himmel. De små konfektkugler er overtrukket med hvid chokolade.

Ingredienser

Sådan gør du

Ælt marcipanen med ferskenlikør og lavendel, og rul den til kugler.
Smelt den hvide chokolade over et vandbad, og dyp kuglerne i chokoladen.
Sæt dem på et stykke bagepapir, og drys med lidt lavendel, inden chokoladen er stivnet helt.
Opbevar marcipankuglerne i en lufttæt beholder et køligt sted.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar