Marcipankugler med cognac og Daim

22. november 2022 af .

Foto: Peter Kam

Skønne konfektkugler med marcipan, mælkechokolade og Daim, som fylder godt op i konfektskålen.

Bemærk
Afkøling: 1½ time

Ingredienser

Sådan gør du

Ælt marcipan, cognac og flormelis sammen i en skål til en ensartet masse. Tril 20 runde kugler af massen, og læg dem på køl i 30 minutter.
Hak mælkechokoladen fint, og smelt den i en skål over vandbad.
Hak Daim-chokoladen fint med en skarp kniv, eller giv den en hurtig tur i en minihakker, så den bliver knust i små stykker.
Overtræk cognackuglerne med den smeltede mælkechokolade. Sæt kuglerne over på et fad med bagepapir, og drys dem med knust Daim. Du kan også vælge at vende alle kuglerne helt i knust Daim.
Sæt fadet med cognackugler på køl i mindst 1 time før servering. Opbevar dem i en lukket beholder på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar