Marcipankugler med chokolade

Lækre konfektkugler med chokolade, der pynter på ethvert julebord.

Marcipankugler med chokolade
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • et (sukker)termometer

Sådan gør du

Tip!

Det svære ved julekonfekten er chokoladeovertrækket. Hvis ikke chokoladen er smeltet og tempereret rigtigt, bliver chokoladeovertrækket gråt og blødt og mangler det lille delikate knæk, når man bider i det. Brug tynde plastikskåle til at smelte chokoladen i. Glas eller metal holder for godt på varmen, så temperaturen risikerer at stige yderligere, efter at chokoladen er taget af vandbadet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'