Marcipankugler med Amarena-kirsebær og hvid chokolade
Hjemmelavede marcipankugler med lækre, smagfulde Amarena-kirsebær i midten. Køb en god hvid chokolade til overtrækket. Det lønner sig!

0-30 min.
(0)
14. august 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:En te-si er et smart redskab, når du skal drysse marcipankuglerne med kirsebærpulver.
Ingredienser
stk.
- Amarena-kirsebær
- 75 g
- marcipan
- 150 g
- hvid chokolade
- 200 g
- frysetørret kirsebærpulver
- 1 spsk.
Sådan gør du
Sigt saucen fra kirsebærrene. Hak bærrene, og ælt dem sammen med marcipanen.
Tril marcipanmassen til kugler.
Hak og smelt chokoladen over vandbad, og dyp marcipankuglerne heri.
Drys med kirsebærpulver, og lad chokoladen størkne.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner