Marcipankugler med Amarena-kirsebær og hvid chokolade

Hjemmelavede marcipankugler med lækre, smagfulde Amarena-kirsebær i midten. Køb en god hvid chokolade til overtrækket. Det lønner sig!

Marcipankugler med Amarena-kirsebær og hvid chokolade
0-30 min.

(0)

14. august 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:En te-si er et smart redskab, når du skal drysse marcipankuglerne med kirsebærpulver.

Ingredienser

stk.
Amarena-kirsebær
75 g
marcipan
150 g
hvid chokolade
200 g
frysetørret kirsebærpulver
1 spsk.

Sådan gør du

Sigt saucen fra kirsebærrene. Hak bærrene, og ælt dem sammen med marcipanen.
Tril marcipanmassen til kugler.
Hak og smelt chokoladen over vandbad, og dyp marcipankuglerne heri.
Drys med kirsebærpulver, og lad chokoladen størkne.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'