Marcipankugler med Amarena-kirsebær og hvid chokolade
14. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavede marcipankugler med lækre, smagfulde Amarena-kirsebær i midten. Køb en god hvid chokolade til overtrækket. Det lønner sig!
Bemærk
En te-si er et smart redskab, når du skal drysse marcipankuglerne med kirsebærpulver.
Ingredienser
Sådan gør du
Sigt saucen fra kirsebærrene. Hak bærrene, og ælt dem sammen med marcipanen.
Tril marcipanmassen til kugler.
Hak og smelt chokoladen over vandbad, og dyp marcipankuglerne heri.
Drys med kirsebærpulver, og lad chokoladen størkne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk