Marcipankonfekt med Amarena-kirsebær
12. september 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
De fine snehvide marcipankugler gemmer på Amarena-kirsebær i deres inderste indre. Pynt med kokos, bærstøv eller hvad dit julehjerte begærer, og lad dem lyse op på kagebordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Del marcipanen i passende stykker i det antal, du ønsker. Tryk kuglerne flade.
Afdryp kirsebærrene i en sigte, og læg et kirsebær på hvert marcipanstykke. Fold marcipanen rundt omkring bærret, og tril forsigtigt til en kugle.
Hak og smelt den hvide chokolade over vandbad.
Vend kuglerne en ad gangen i den smeltede chokolade, dryp af, og læg dem på et stykke bagepapir.
Drys straks nogle af kuglerne med kokos. Hvis du ønsker at pynte med kirsebærpulver, så lad chokoladen størkne først. Opbevar kuglerne tørt og køligt, men ikke på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk