Marcipanbrød med passionsfrugt og lakrids
7. august 2019
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Lækre marcipanbrødsstænger til kaffebordet med frisk smag af syrlig passionsfrugt og sødme fra lakrids og hvid chokolade. Det er konfekt på et helt nyt niveau.
Bemærk
Køletid: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv marcipanen groft, og kom den i en skål.
Tilsæt passionsfrugtsaft, og pisk marcipan og passionsfrugtsaft sammen til en ensartet masse.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og rør den i. Smag til med lakridspulver.
Sæt massen i køleskabet mindst 1 time.
Form stænger af massen, eller udstik figurer med kageudstikkere.
Temperér chokoladen, og overtræk stængerne med den.
Pynt med et lille drys passionsfrugtpulver og rålakridspulver.
Tip!
Vil du have stængerne til at holde hele julen, så udskift den friske passionsfrugtsaft med lidt passionsfrugtpulver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk