Marcipanbrød med matcha-te og citronskal
10. august 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal
Matcha-te er ikke bare et vidundermiddel, når du nyder den varm i lotusstilling. Teen har stadig sine gode egenskaber, når du blander den med marcipan og overtrækker med god chokolade.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv citronskallen fint. Ælt marcipan sammen med matcha-te og lidt af den revne citronskal.
Form marcipanbrød af massen.
Hak chokoladen fint, og smelt ²⁄₃ af den over vandbad.
Tag chokoladen af varmen, og rør den sidste ¹⁄₃ i.
Dyp marcipanbrødene i chokoladen, og pynt dem med revet citronskal.
Tip!
Matcha-te kan evt. erstattes af lakridspulver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk