Marcipanbrød med matcha-te og citronskal

10. august 2018 af .

Foto: Inge Skovdal

Matcha-te er ikke bare et vidundermiddel, når du nyder den varm i lotusstilling. Teen har stadig sine gode egenskaber, når du blander den med marcipan og overtrækker med god chokolade.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv citronskallen fint. Ælt marcipan sammen med matcha-te og lidt af den revne citronskal.
Form marcipanbrød af massen.
Hak chokoladen fint, og smelt ²⁄₃ af den over vandbad.
Tag chokoladen af varmen, og rør den sidste ¹⁄₃ i.
Dyp marcipanbrødene i chokoladen, og pynt dem med revet citronskal.

Tip!

Matcha-te kan evt. erstattes af lakridspulver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar