Marcipanbrød med citron og pistacie

2. juli 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Små, farverige marcipanbrød med en frisk smag af citron og pistacie. Du kan snildt pakke de små brød ind og forære dem som værtindegave.

Bemærk
Til Mad & Bolig

Ingredienser

Sådan gør du

Rør marcipanen blød med en elpisker. Tilsæt skal og saft fra den halve citron.
Smelt halvdelen af den hvide chokolade i en skål over vandbad, og rør den i.
Stil massen i køleskabet i 30-60 minutter, og form den så til små marcipanbrød.
Smelt resten af den hvide chokolade, og temperer den. Overtræk marcipanbrødene med chokoladen.
Pynt med finthakkede pistacienødder. Drys enten en lille smule oven på hvert brød, eller rul hele marcipanbrødet i hakkede nødder.

Tip!

Pak marcipanbrødene ind i små cellofanposer, og brug dem som værtindegaver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar