Marcipanbrød med citron og pistacie
2. juli 2019
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Små, farverige marcipanbrød med en frisk smag af citron og pistacie. Du kan snildt pakke de små brød ind og forære dem som værtindegave.
Bemærk
Til Mad & Bolig
Ingredienser
Sådan gør du
Rør marcipanen blød med en elpisker. Tilsæt skal og saft fra den halve citron.
Smelt halvdelen af den hvide chokolade i en skål over vandbad, og rør den i.
Stil massen i køleskabet i 30-60 minutter, og form den så til små marcipanbrød.
Smelt resten af den hvide chokolade, og temperer den. Overtræk marcipanbrødene med chokoladen.
Pynt med finthakkede pistacienødder. Drys enten en lille smule oven på hvert brød, eller rul hele marcipanbrødet i hakkede nødder.
Tip!
Pak marcipanbrødene ind i små cellofanposer, og brug dem som værtindegaver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk