Marcipanbrød med appelsin og Grand Marnier
2. februar 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Giv de klassiske marcipanbrød nyt liv med lidt appelsinskal og et dryp Grand Marnier.
Bemærk
Afkøling: Mindst 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl appelsinen, og riv skallen fint. Ælt marcipan, 2 tsk. revet appelsinskal og Grand Marnier sammen i en skål, og lad massen hvile på køl i 30 minutter.
Rul marcipanen til en lang, tynd rulle på et flormelisdrysset bord, og tryk den let flad. Skær rullen ud i 20 små marcipanbrød a 4 cm.
Hak chokoladen fint, og smelt ⅔ af den i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Tilsæt resten af den hakkede chokolade, og rør rundt, til al chokoladen er smeltet sammen.
Hak pistacienødderne fint. Overtræk marcipanbrødene med chokoladen, og drys med pistacienødder og kakaonibs.
Lad chokoladen størkne, og sæt herefter marcipanbrødene på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Fyldte chokolader med karamel