Marcipan-æblekager med lys chokolade

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Du kan godt bage kagerne på forhånd og blot lune dem, inden de skal spises. Så smager og dufter de nybagte igen!

Ingredienser

Udstyr

seks små tærteforme, 8 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Pisk sukker og æg luftigt med en elpisker. Vend smørret i.
Skær marcipanen i små stykker. Hak chokoladen groft. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Vend marcipan og chokolade i dejen sammen med mel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn.
Smør formene, og fordel dejen i dem. Skyl æblerne, og skær dem i tynde både. Tryk dem let ned i dejen, og drys med sukker.
Bag kagerne ca. 15 minutter i ovnen. Drys med kokosflager, og bag dem i yderligere 6 minutter.
Servér med vaniljeis, og pynt evt. med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar