Marcipan-æblekager med lys chokolade

Du kan godt bage kagerne på forhånd og blot lune dem, inden de skal spises. Så smager og dufter de nybagte igen!

Ingredienser

Udstyr

seks små tærteforme, 8 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Smelt smørret, og lad det køle lidt af. Pisk sukker og æg luftigt med en elpisker. Vend smørret i.
Skær marcipanen i små stykker. Hak chokoladen groft. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Vend marcipan og chokolade i dejen sammen med mel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn.
Smør formene, og fordel dejen i dem. Skyl æblerne, og skær dem i tynde både. Tryk dem let ned i dejen, og drys med sukker.
Bag kagerne ca. 15 minutter i ovnen. Drys med kokosflager, og bag dem i yderligere 6 minutter.
Servér med vaniljeis, og pynt evt. med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar