Mangosorbet
23. august 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Den læskende lækre sorbet er perfekt til en svitsende varm sommerdag.
Bemærk
Frysetid: 3 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Kog sukker, vand og glukosesirup op i en gryde, til både sukker og glukosesirup er smeltet. Sæt sorbetlagen på køl.
Skræl mangofrugterne, og skær kødet i grove stykker (vægten er uden sten og skræl).
Blend den afkølede sorbetlage med mangokød til en ensartet masse i en blender, og smag til med limesaft.
Kør massen på en ismaskine, til konsistensen er fast og cremet. Sæt isen på frost i 2-3 timer inden servering. Nyd mangosorbeten i solskin!
Tip!
Køb evt. frossen, klargjort mango, hvis opskriften skal være ekstra nem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk