Mangosorbet

23. august 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Den læskende lækre sorbet er perfekt til en svitsende varm sommerdag.

Bemærk
Frysetid: 3 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Kog sukker, vand og glukosesirup op i en gryde, til både sukker og glukosesirup er smeltet. Sæt sorbetlagen på køl.
Skræl mangofrugterne, og skær kødet i grove stykker (vægten er uden sten og skræl).
Blend den afkølede sorbetlage med mangokød til en ensartet masse i en blender, og smag til med limesaft.
Kør massen på en ismaskine, til konsistensen er fast og cremet. Sæt isen på frost i 2-3 timer inden servering. Nyd mangosorbeten i solskin!

Tip!

Køb evt. frossen, klargjort mango, hvis opskriften skal være ekstra nem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar