Mangosmoothie med ingefær og appelsin

10. januar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Lækker og forfriskende smoothie, der tager et øjeblik at lave.

Bemærk
.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend mango, ingefærshot, sirup og appelsinjuice i en blender, til blandingen er tyk og cremet.
Fordel smoothien i to glas, og servér straks, så den er iskold.

Tip!

Der findes mange forskellige sorter og typer af mango, der varierer i form, farve, smag, konsistens og næringsværdi. Frugtkødet er gult og smagen sød og meget aromatisk. En god mango er både syrlig og sød, og den umodne mango er mere syrlig og har et højere indhold af C-vitamin, og netop derfor bør den spises, før den er alt for moden. Frugten har et højt indhold af B- og C-vitamin, og sammenlignet med andre frugter har mango det højeste indhold af A-vitamin.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar