Mangosmoothie med ingefær og appelsin

Lækker og forfriskende smoothie, der tager et øjeblik at lave.

Mangosmoothie med ingefær og appelsin
0-30 min.

(0)

January 10, 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Der findes mange forskellige sorter og typer af mango, der varierer i form, farve, smag, konsistens og næringsværdi. Frugtkødet er gult og smagen sød og meget aromatisk. En god mango er både syrlig og sød, og den umodne mango er mere syrlig og har et højere indhold af C-vitamin, og netop derfor bør den spises, før den er alt for moden. Frugten har et højt indhold af B- og C-vitamin, og sammenlignet med andre frugter har mango det højeste indhold af A-vitamin.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'