Mangosmoothie med ingefær og appelsin
10. januar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lækker og forfriskende smoothie, der tager et øjeblik at lave.
Bemærk
.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend mango, ingefærshot, sirup og appelsinjuice i en blender, til blandingen er tyk og cremet.
Fordel smoothien i to glas, og servér straks, så den er iskold.
Tip!
Der findes mange forskellige sorter og typer af mango, der varierer i form, farve, smag, konsistens og næringsværdi. Frugtkødet er gult og smagen sød og meget aromatisk. En god mango er både syrlig og sød, og den umodne mango er mere syrlig og har et højere indhold af C-vitamin, og netop derfor bør den spises, før den er alt for moden. Frugten har et højt indhold af B- og C-vitamin, og sammenlignet med andre frugter har mango det højeste indhold af A-vitamin.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk