Mangosalsa med agurk og koriander
3. juli 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Den friske mangosalsa med agurk og koriander får dig straks i feriestemning og passer godt på tallerkenen med enten lyst kød eller hvid fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær mangoerne over på langs, og skær stenen fri. Skræl frugtkødet, og skær det i mundrette tern.
Skyl agurken, flæk den på langs, og fjern de våde kerner med en teske.
Skær agurken i fine tern. Bland agurk og mango i en skål.
Pres limesaft over mangosalsaen, og drys med grofthakket koriander.
Skær limefrugten i både, og servér dem sammen med mangosalsaen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk