Mangois med honning og mynte
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Denne mangois minder i smag om den indiske drik lassi, som ofte serveres til den krydrede indiske mad.
Bemærk
Frysetid: 2-3 timer eller natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skrællen af mangoerne, skær frugtkødet fra stenen, og skær det i tern.
Læg mangoternene i fryseren i mindst 2-3 timer eller natten over.
Riv skallen, og pres saften af limefrugterne.
Læg de frosne mangotern i en foodprocessor eller blender sammen med limeskal og -saft, honning, lidt finthakket mynte og yoghurt.
Blend det hele godt sammen til en dejligt cremet is, og servér den straks med lidt frisk mynte på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Basisopskrift på frozen yoghurt