Mangochutney
7. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Hjemmelavet mangochutney smager meget bedre end den, du kan købe færdig i supermarkedet. Når du laver egen mangochutney, er det desuden meget nemmere selv at beslutte, hvor stærk den skal være.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak mango fint. Pil hvidløg, og hak det fint. Skyl chilien, og hak den fint. Varm mango, hvidløg og chili i en gryde med eddike i 10 minutter.
Skræl ingefær, og riv den fint på et rivejern. Hæld de øvrige ingredienser i gryden, og lad indholdet simre i 40 minutter. Rør rundt jævnligt.
Fisk kanelstangen op.
Blend indholdet i gryden meget kort, så mangochutneyen får en lidt finere konsistens.
Hæld chutneyen på glas, og opbevar den i køleskabet. Servér den gerne til svinekød, kylling eller med ost og kiks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk