Mango lassi

Har du brug for noget læskende? Mango lassi er en forfriskende indisk drik, der primært består af mango og yoghurt. Står menuen på krydret indisk mad, er mango lassi det perfekte tilbehør.

Mango lassi
0-30 min.

(7)

September 28, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips til mango lassi

  • Du behøver ikke bruge frossen mango, men det giver en skøn ”frozen” konsistens
  • Chili kan sagtens udelades
  • Smag evt. til med vanilje, kanel, kardemomme eller citronsaft
  • Servér fx mango lassi til stærk indisk mad, hvor den kølende yoghurt kommer til sin ret
  • Skal det være festligt, kan du tilføje rom til opskriften. Beregn 3-4 cl per person.
  • Du kan også toppe mango lassi med mousserende vin, så har du en forfriskende velkomstdrink

Måske du også kan li'