Mango lassi
Har du brug for noget læskende? Mango lassi er en forfriskende indisk drik, der primært består af mango og yoghurt. Står menuen på krydret indisk mad, er mango lassi det perfekte tilbehør.
0-30 min.
(7)
September 28, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Tips til mango lassi
- Du behøver ikke bruge frossen mango, men det giver en skøn ”frozen” konsistens
- Chili kan sagtens udelades
- Smag evt. til med vanilje, kanel, kardemomme eller citronsaft
- Servér fx mango lassi til stærk indisk mad, hvor den kølende yoghurt kommer til sin ret
- Skal det være festligt, kan du tilføje rom til opskriften. Beregn 3-4 cl per person.
- Du kan også toppe mango lassi med mousserende vin, så har du en forfriskende velkomstdrink