Mango-bellini

14. maj 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Sød, syrlig og parfumeret − det er smagen af mango. Når du hælder en tør mousserende vin i, får du tilmed bobler og varme i kinderne.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl mangoen, skær kødet fra, og blend det til en glat puré. Smag til med sukker og/eller limesaft, til puréen har en god smag.
Fordel puréen i bunden af champagneglas, og top med mousserende vin.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar