Mandeltærte med creme og friske bær

En sprød mandelmættet bund toppet med sød hyldeblomstcreme og masser af friske bær – og det gode er, at du kan bruge lige præcis de bær, du har lyst til.

Mandeltærte med creme og friske bær
31-60 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Frysetid, dej: 1 time. Afkøling: Mindst 2 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en tærteform med løs bund, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Du får mørdej i overskud af denne portion. Pak den overskydende dej ind i husholdningsfilm, og gem den i fryseren i op til en måned. Husk også det, du skærer fra langs formens kanter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'