Mandelsnitter med hvid glasur
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Skal der forkæles, så sæt de her lækre mandelsnitter med hvid glasur på bordet. De vil med garanti sprede glæde!
Bemærk
Hviletid: Mindst 1 time. Bagetid: I alt 24 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk smør og sukker luftigt med en elpisker. Tilsæt æg, bagepulver og mandelessens, og pisk, til alt er godt blandet. Rør mandelmel og hvedemel i med en ske, til dejen er samlet.
Pak dejen ind i husholdningsfilm, læg den i køleskabet, og lad den hvile i mindst 1 time.
Tænd ovnen på 170°, og lad den forvarme. Beklæd 2 bageplader med bagepapir.
Del dejen i 4 lige store portioner, og form hvert stykke til en ca. 30 cm lang rulle. Læg 2 ruller på hver bageplade med god afstand imellem, og tryk dem lidt flade med hånden.
Pensl med mælk, og drys med mandelsplitter. Bag 1 bageplade ad gangen i ovnen i ca. 12 minutter, til stængerne er let gyldne. Skær stængerne i stykker på tværs, lige så snart de kommer ud af ovnen. Afkøl dem på en rist.
Rør flormelis og vand godt sammen, og dryp det på de afkølede snitter.
Tip!
Det smarte ved denne dej er, at man kan lave den i god tid og lægge den på køl i op til 2 dage, før snitterne skal bages.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Svenske chokoladebrød