Mandelpaneret skinkeschnitzel med bulgur
28. maj 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Den grove panering med mandelflager og gryn sørger for en sprød og smagfuld skorpe på skinkeschnitzlerne, og det giver et skønt modspil til den bløde bulgur og de saftige granatæblekerner. Gulerødderne beholder deres bid og bidrager med en skøn sødme.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend skinkeschnitzlerne i æg, citronskal, salt og peber, og dernæst i en blanding af mandelflager og havregryn. Lad dem trække i et par minutter, så paneringen kan sætte sig.
Kog bulguren i bouillonen ca. 12 minutter for svag varme og under låg, til bulguren er mør.
Steg skinkeschnitzlerne i olie på en varm pande i 2-3 minutter på hver side.
Skræl gulerødderne, og steg dem i olie på en pande ved lav varme sammen med sumak og timian i 6-8 minutter, til de har fået lidt farve og stadig har bid.
Anret skinkeschnitzlerne på en bund af bulgur, og fordel gulerødderne ovenpå. Drys med granatæblekerner, frisk mynte og mandelflager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk