Mandelmuffins med banan og hindbær
18. september 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Søde bananer og syrlige hindbær mødes i disse saftige muffins, der vil lyse ethvert kaffebord op.
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
8 muffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pisk æg, sukker og honning luftigt og skummende i en skål med en elpisker.
Skræl bananerne, og mos dem med en gaffel på en tallerken eller et skærebræt. Rør yoghurt og bananmosen i æggemassen, og pisk det luftigt.
Vend sigtet hvedemel, mandelmel og bagepulver i dejen, og vend det godt sammen. Smelt smør i en gryde, og rør den i dejen.
Fordel dejen i 8 smurte muffinforme. Skyl hindbær, og fordel dem på toppen af muffindejen. Bag dine muffins i ovnen i ca. 20 minutter.
Afkøl dem på en bagerist, og drys med flormelis før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk