Mandelkager med hindbær

25. februar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

De fine mandelkager med hindbær er bagt med marcipan og stykker af frysetørret hindbær. De lidt syrlige hindbær giver godt modspil til den søde mandelmasse og giver kagerne yndige lyserøde prikker.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Ælt marcipanen med flormelis og frysetørrede hindbær.
Pisk æggehviden til skum, og ælt den i marcipanen.
Del marcipanmassen i 10 stykker, og form dem til 1 cm tykke ovaler.
Vend kagerne i mandelflager på begge sider, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bag mandelkagerne i ovnen i 10-12 minutter, til de er let gyldne. Lad kagerne afkøle på en rist.
Drys med frysetørrede hindbær, og servér gerne med te eller gløgg.

Tip!

Fyld et fint sylteglas med kagerne, og bind en flot sløjfe om glasset. Så har du den skønneste værtindegave, man kan ønske sig.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar