Mandelkager med hindbær
25. februar 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
De fine mandelkager med hindbær er bagt med marcipan og stykker af frysetørret hindbær. De lidt syrlige hindbær giver godt modspil til den søde mandelmasse og giver kagerne yndige lyserøde prikker.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Ælt marcipanen med flormelis og frysetørrede hindbær.
Pisk æggehviden til skum, og ælt den i marcipanen.
Del marcipanmassen i 10 stykker, og form dem til 1 cm tykke ovaler.
Vend kagerne i mandelflager på begge sider, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bag mandelkagerne i ovnen i 10-12 minutter, til de er let gyldne. Lad kagerne afkøle på en rist.
Drys med frysetørrede hindbær, og servér gerne med te eller gløgg.
Tip!
Fyld et fint sylteglas med kagerne, og bind en flot sløjfe om glasset. Så har du den skønneste værtindegave, man kan ønske sig.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk