Mandelkage med hindbær
4. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Mandelmel, honning og hindbær er en skøn trio – specielt når de kombineres i en kage. Servér den her mandelkage med en kop kaffe, så bliver alle gæsterne glade.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Pisk smør og sukker luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk dejen sammen.
Riv ingefær fint, og tilsæt den i dejen.
Vend honning, mel, mandelmel og bagepulver i dejen.
Læg et bagepapir i en springform, ca. 24 cm i diameter, og fordel dejen i formen. Fordel hindbærrene på toppen af kagen.
Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på hindbærkage