Mandelkage med hindbær

4. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Mandelmel, honning og hindbær er en skøn trio – specielt når de kombineres i en kage. Servér den her mandelkage med en kop kaffe, så bliver alle gæsterne glade.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Pisk smør og sukker luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk dejen sammen.
Riv ingefær fint, og tilsæt den i dejen.
Vend honning, mel, mandelmel og bagepulver i dejen.
Læg et bagepapir i en springform, ca. 24 cm i diameter, og fordel dejen i formen. Fordel hindbærrene på toppen af kagen.
Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar