Mandelkage med citron og hindbærcreme
Frysetørret hindbær giver smørcreme en sart lyserød farve og en dejlig frisk smag.
![Mandelkage med citron og hindbærcreme](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/mandelkage-med-citron-og-hindbaercreme_17052.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5514038310154816&fp-y=0.5530965572224672&fp-z=1.4427954872416138)
31-60 min.
(0)
August 21, 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam
Bemærk:Har du ikke frysetørret hindbær i pulverform (støv), skal du blende de frysetørrede hindbærstykker til pulver i en blender eller minihakker, før du går i gang med hindbærsmørcremen.
Ingredienser
personer
Udstyr
Udstyr
- En springform, 18 cm i diameter
- Evt. en sprøjtepose med kruset tylle
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner