Mandelkage med bær
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Blød og saftig mandelkage med syrlige og søde bær. Brug de bær, du allerbedst kan lide, gerne i skøn blanding.
Ingredienser
Udstyr
en springform, ca. 24 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk smør, sukker og vaniljekorn sammen til en lys og luftig masse.
Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og pisk lidt mellem hvert æg.
Bland mandelmel, hvedemel og bagepulver, sigt det, og vend det i æggemassen.
Fordel dejen i den smurte form. Rens bærrene, og fordel dem over dejen. Bag kagen i ovnen i ca. 40 minutter.
Tip!
Kagen tager bestemt ikke skade af at blive serveret med en kugle vaniljeis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk