Mandelgranola
16. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Hjemmelavet granola er luksus på morgenmadsbordet. Den her portion byder på ekstra knas med masser af mandler og nødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak mandler og nødder groft.
Riv appelsinskallen, og pres appelsinsaften.
Varm kokosolie, honning og appelsinsaft og -skal i en dyb pande eller gryde.
Rist mandler, nødder, sesamfrø, havregryn og ingefær i panden i 5 minutter.
Fordel granolaen på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad den køle af på bagepladen i 30 minutter.
Servér f.eks. med yoghurt og frisk frugt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Honningristet granola i ovn