Mandelgranola

16. marts 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Hjemmelavet granola er luksus på morgenmadsbordet. Den her portion byder på ekstra knas med masser af mandler og nødder.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak mandler og nødder groft.
Riv appelsinskallen, og pres appelsinsaften.
Varm kokosolie, honning og appelsinsaft og -skal i en dyb pande eller gryde.
Rist mandler, nødder, sesamfrø, havregryn og ingefær i panden i 5 minutter.
Fordel granolaen på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad den køle af på bagepladen i 30 minutter.
Servér f.eks. med yoghurt og frisk frugt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar