Manchego med pærechutney
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Sød og frisk pærechutney, der går godt til den tørre, faste ost.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær pære og æble i 1 cm tykke både uden kernehus. Pil rødløget, og skær det i både. Skræl og riv ingefær.
Læg pære, æble, rødløg og ingefær i en gryde med alle de øvrige ingredienser.
Kog det forsigtigt op under låg, og lad chutneyen småkoge under låg i 30 minutter.
Rør ofte, så chutneyen ikke brænder på. Tag den fra varmen, og afkøl.
Servér chutneyen som tilbehør til manchego og knækbrød.
Tip!
Her er brugt manchego, men pærechutneyen smager også skønt til andre tørre, faste oste.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk