Maltflutes med sesam

1. juni 2018 af .

Foto: Joachim Wichmann

Maltflutesene er gode til sandwich. Læg dem fx sammen med ost, chutney, skinke og salat.

Bemærk
Hævetid: Mindst 8 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, honning og olivenolie, og rør det godt sammen.
Tilsæt maltmel og hvedemel lidt ad gangen, og rør dejen godt i ca. 5 minutter (med en ske eller på en røremaskine),til den slipper skålens kanter.
Lad dejen hæve i køleskabet i mindst 8 timer (eller natten over).
Tænd ovnen på 220°.
Form dejen til 6 flutes, ca. 30 cm lange. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med vand, og drys med sorte og hvide sesamfrø.
Bag flutesene i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.

Tip!

Maltmel fås hos fx Meyers Deli eller Specialkøbmanden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar