Makrelsalat med sprød topping
5. oktober 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Makrel husker man måske bedst fra halvkedelige madpakker. Giv makrelmadden lidt ekstra kærlighed, og nyd den i en opgraderet version med sprød topping.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil forsigtigt kødet af makrellerne, og sørg for ikke at få ben med.
Pil rødløg, og hak det fint. Riv skallen af citronen. Rør rødløg sammen med skyr, sennep, citronskal, salt og peber.
Skyl glaskålen, og skær den i meget tynde strimler, gerne på en spiralizer eller med et mandolinjern. Læg strimlerne i en skål med isvand.
Steg boghvede i smør på en pande, til den har taget farve. Læg boghveden på fedtsugende papir. Skyl tomater og hjertesalat, og skær begge dele i mindre stykker.
Steg rugbrødet i smør på panden. Fordel hjertesalaten på rugbrødet, og læg makrelsalat ovenpå. Top med tomater, glaskål og sprød boghvede.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk