Makrelsalat med sprød topping

Makrel husker man måske bedst fra halvkedelige madpakker. Giv makrelmadden lidt ekstra kærlighed, og nyd den i en opgraderet version med sprød topping.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil forsigtigt kødet af makrellerne, og sørg for ikke at få ben med.
Pil rødløg, og hak det fint. Riv skallen af citronen. Rør rødløg sammen med skyr, sennep, citronskal, salt og peber.
Skyl glaskålen, og skær den i meget tynde strimler, gerne på en spiralizer eller med et mandolinjern. Læg strimlerne i en skål med isvand.
Steg boghvede i smør på en pande, til den har taget farve. Læg boghveden på fedtsugende papir. Skyl tomater og hjertesalat, og skær begge dele i mindre stykker.
Steg rugbrødet i smør på panden. Fordel hjertesalaten på rugbrødet, og læg makrelsalat ovenpå. Top med tomater, glaskål og sprød boghvede.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
5. oktober 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar