Makiruller med laks og rogn

Små bidder sushi uden ris, men med masser af protein og grøntsager, lige til at hapse.

Makiruller med laks og rogn
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
fersk laksefilet
200 g
mangoer
1
avocadoer
2
agurker
1
lucernespirer
1 håndfulde
tørret noritang
6 ark
god mayonnaise
1 spsk.
frisk lakserogn eller stenbiderrogn
100 g

Sådan gør du

Skær laksen i smalle strimler. Skræl mangoen, og skær frugtkødet i smalle strimler. Halvér avocadoerne, tag kødet ud, og skær det i strimler.
Skyl eller skræl agurken, og skær den i lange strimler. Skyl og tør lucernespirer. Skær evt. noritangen til, alt efter hvor tykke du ønsker makirullerne.
Læg 1 stykke tang ad gangen på en bambusmåtte, og læg en stribe grønt og laks i den ene side af tangen. Sørg for at fordele det jævnt, så rullen kan rulles ensformigt.
Rul stramt, og lad rullen hvile 3-4 minutter, før den skæres ud i 2 cm tykke stykker med en meget skarp kniv.
Top stykkerne med mayonnaise og rogn, og servér med wasabi og sojasauce.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'