Makiruller med laks og rogn
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Små bidder sushi uden ris, men med masser af protein og grøntsager, lige til at hapse.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær laksen i smalle strimler. Skræl mangoen, og skær frugtkødet i smalle strimler. Halvér avocadoerne, tag kødet ud, og skær det i strimler.
Skyl eller skræl agurken, og skær den i lange strimler. Skyl og tør lucernespirer. Skær evt. noritangen til, alt efter hvor tykke du ønsker makirullerne.
Læg 1 stykke tang ad gangen på en bambusmåtte, og læg en stribe grønt og laks i den ene side af tangen. Sørg for at fordele det jævnt, så rullen kan rulles ensformigt.
Rul stramt, og lad rullen hvile 3-4 minutter, før den skæres ud i 2 cm tykke stykker med en meget skarp kniv.
Top stykkerne med mayonnaise og rogn, og servér med wasabi og sojasauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk