Makiruller med laks og rogn

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Små bidder sushi uden ris, men med masser af protein og grøntsager, lige til at hapse.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksen i smalle strimler. Skræl mangoen, og skær frugtkødet i smalle strimler. Halvér avocadoerne, tag kødet ud, og skær det i strimler.
Skyl eller skræl agurken, og skær den i lange strimler. Skyl og tør lucernespirer. Skær evt. noritangen til, alt efter hvor tykke du ønsker makirullerne.
Læg 1 stykke tang ad gangen på en bambusmåtte, og læg en stribe grønt og laks i den ene side af tangen. Sørg for at fordele det jævnt, så rullen kan rulles ensformigt.
Rul stramt, og lad rullen hvile 3-4 minutter, før den skæres ud i 2 cm tykke stykker med en meget skarp kniv.
Top stykkerne med mayonnaise og rogn, og servér med wasabi og sojasauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar