Majspandekager – opskrift på hjemmelavede tortillaer

10. juli 2018 af .

Foto: Winnie Methmann

Det her er den bedste opskrift på hjemmelavede mexicanske majspandekager, der er helt uden gluten. Pandekagerne kaldes også tortillaer, og her fyldes de med kylling, bønner og salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk mælk, majsmel, majsgryn, æg og salt med en elpisker eller stavblender til en jævn dej i en skål.
Opvarm en smule olie på en mellemstor pande, og hæld lidt dej på panden. Vend pandekagen, når den er gylden på den ene side, og steg den færdig på den anden side.
Fortsæt, til der ikke er mere dej. Husk løbende at røre rundt i skålen med dej, så majsgrynene ikke samler sig i bunden.
Læg kyllingekødet i en skål, og vend det sammen med alle krydderierne.
Steg kyllingekødet i olie på en pande, til det er gennemstegt. Tag panden af varmen, og vend revet cheddar i, så det smelter.
Skyl de sorte bønner i en sigte, og lad dem dryppe af. Skyl og pluk salaten. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern.
Anret bønner, salat, krydret kylling, avocado og cremefraiche i forskellige skåle, så hver især selv kan anrette fyldet oven på sin pandekage ved bordet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar