Majskolber på grillen
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Sprøde majskolber med citron-ingefærmarinade smager skønt!
Ingredienser
Udstyr
evt. grillspyd
Sådan gør du
Pil blade og tråde af majskolberne, og kog dem i saltet vand i 5 minutter.
Dup dem tørre med et viskestykke. Sæt dem evt. på træspyd.
Riv skallen af limefrugten. Skræl og riv ingefæren. Rør limeskal og ingefær sammen med resten af ingredienserne til marinaden.
Pensl majskolberne med marinaden, og steg dem på alle sider på en varm grill eller grillpande. Pensl med mere af marinaden undervejs.
Servér majskolberne varme som en lækker snack eller som tilbehør til kød.
Tip!
Du kan også lave majskolberne over bål! Hvis det ikke er vejr til bål eller grill, kan kolberne steges på en grillpande i køkkenet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk