Majskolber på grillen

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Sprøde majskolber med citron-ingefærmarinade smager skønt!

Ingredienser

Udstyr

evt. grillspyd

Sådan gør du

Pil blade og tråde af majskolberne, og kog dem i saltet vand i 5 minutter.
Dup dem tørre med et viskestykke. Sæt dem evt. på træspyd.
Riv skallen af limefrugten. Skræl og riv ingefæren. Rør limeskal og ingefær sammen med resten af ingredienserne til marinaden.
Pensl majskolberne med marinaden, og steg dem på alle sider på en varm grill eller grillpande. Pensl med mere af marinaden undervejs.
Servér majskolberne varme som en lækker snack eller som tilbehør til kød.

Tip!

Du kan også lave majskolberne over bål! Hvis det ikke er vejr til bål eller grill, kan kolberne steges på en grillpande i køkkenet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar