Majskolber med parmesan
5. november 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Kogte eller grillede majs er skønt sommertilbehør. Men har du prøvet at smøre dem med en blanding af smør, krydderurter og parmesan? Det smager himmelsk!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil majskolberne.
Kog dem i ca. 10 minutter, til de er møre.
Hak krydderurterne.
Rør smør, krydderurter og parmesan sammen.
Servér parmesansmørret til majskolberne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk