Majskolber med parmesan

Kogte eller grillede majs er skønt sommertilbehør. Men har du prøvet at smøre dem med en blanding af smør, krydderurter og parmesan? Det smager himmelsk!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil majskolberne.
Kog dem i ca. 10 minutter, til de er møre.
Hak krydderurterne.
Rør smør, krydderurter og parmesan sammen.
Servér parmesansmørret til majskolberne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
5. november 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar