Majskolber med kryddersmør
13. november 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hele majskolber på grillen hører sommeren til, og det er en fryd at gnave de søde majskorn af kolben og spise med de bare næver.
Ingredienser
Sådan gør du
Træk forsigtigt bladene tilbage på majskolberne, men lad dem sidde på. Fjern alle trådene.
Pil og pres hvidløget. Skyl, tør og hak krydderurterne fint. Rør det hele sammen med smør, salt og peber i en skål.
Smør et godt lag kryddersmør på majskolberne. Træk bladene tilbage på majsen, og bind evt. en snor omkring for at holde dem på plads.
Grill majsene på havegrillen i ca. 15 minutter ved høj varme. Vend dem løbende.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk