Majskolber med kryddersmør

13. november 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Hele majskolber på grillen hører sommeren til, og det er en fryd at gnave de søde majskorn af kolben og spise med de bare næver.

Ingredienser

Sådan gør du

Træk forsigtigt bladene tilbage på majskolberne, men lad dem sidde på. Fjern alle trådene.
Pil og pres hvidløget. Skyl, tør og hak krydderurterne fint. Rør det hele sammen med smør, salt og peber i en skål.
Smør et godt lag kryddersmør på majskolberne. Træk bladene tilbage på majsen, og bind evt. en snor omkring for at holde dem på plads.
Grill majsene på havegrillen i ca. 15 minutter ved høj varme. Vend dem løbende.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar