Majskolber med jalapenos og lime

1. august 2022 af .

Foto: Nicolai Mørk

Spis kryddersmør rørt med finthakkede jalapenos og revet limeskal til de grillede majs for at få den helt rigtige mexi-smag. Drys med så meget chili, som du har nerver til.

Ingredienser

Sådan gør du

Lad smørret stå fremme, så det begynder at blive blødt. Skyl limefrugten, og riv skallen fint. Hak jalapenos fint.
Rør limeskal, jalapenos, smør, salt og peber sammen i en skål.
Skyl purløg og oregano, og hak det fint. Bland purløg, oregano og chiliflager sammen i en skål.
Fjern dækblade og tråde fra majskolberne, og skyl dem. Skær hver majskolbe i 3 mindre stykker.
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog. Kog majskolberne i 6 minutter, og afdryp.
Steg majskolberne på en varm (grill)pande på alle sider, til de er møre.
Fordel kryddersmør over de varme majs lige før servering, og drys med krydderdrys.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar