Majsbrød med jalapenos
7. september 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
Det søde og bløde brød er perfekt til grillet kød og salte retter.
Ingredienser
Udstyr
1 springform, ca. 24 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret i en dyb pande. Pisk sukker i over lav varme. Tag panden af varmen. Pisk æggene i, tilsæt kærnemælk, og rør sammen.
Bland majsmel, hvedemel, natron og bagepulver sammen med salt i en skål. Hæld blandingen i panden, og rør rundt, til du har en lækker og lind dej.
Skær majsene af kolberne. Afdryp jalapenoerne, og hak dem fint. Rør begge dele i dejen.
Hæld dejen i en smurt form, og bag brødet i ovnen i 25-35 minutter, til det er gennembagt. Servér lunt eller ved stuetemperatur.
Tip!
Du kan naturligvis undlade jalapeños, hvis du ikke vil have et brød med lidt spice i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk