Majsbrød med jalapenos

7. september 2023 af .

Foto: columbus leth

Det søde og bløde brød er perfekt til grillet kød og salte retter.

Ingredienser

Udstyr

1 springform, ca. 24 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret i en dyb pande. Pisk sukker i over lav varme. Tag panden af varmen. Pisk æggene i, tilsæt kærnemælk, og rør sammen.
Bland majsmel, hvedemel, natron og bagepulver sammen med salt i en skål. Hæld blandingen i panden, og rør rundt, til du har en lækker og lind dej.
Skær majsene af kolberne. Afdryp jalapenoerne, og hak dem fint. Rør begge dele i dejen.
Hæld dejen i en smurt form, og bag brødet i ovnen i 25-35 minutter, til det er gennembagt. Servér lunt eller ved stuetemperatur.

Tip!

Du kan naturligvis undlade jalapeños, hvis du ikke vil have et brød med lidt spice i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar