Mælkechokolademousse med Daim og hindbær

25. april 2022 af .

Foto: Columbus Leth

En hurtig og lækker dessert, der kan forberedes i god tid, inden gæsterne kommer.

Bemærk
Afkøling: Mindst 4 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand i 10 minutter.
Hak chokoladen fint, og læg den i en skål. Kog fløde og vaniljepulver op i en gryde, hæld derefter den varme fløde over chokoladen. Lad den stå et øjeblik, og rør derefter rundt i blandingen med en dejskraber, til chokoladen er smeltet, og massen er ensartet.
Knug husblassen fri for vand, og rør den ud i den varme chokoladeblanding. Krydr med en smule salt.
Fordel chokolademoussen i fire portionsglas, og sæt dem på køl i mindst 4 timer før servering.
Pisk fløden til skum med en elpisker i en skål. Bræk Daim-chokoladen i rustikke stykker.
Pynt mælkechokolademousserne med flødeskum, Daim og friske hindbær lige før servering.

Tip!

Har du ikke vaniljepulver, kan du i stedet bruge kornene fra ½ vaniljestang.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar