Mælkechokoladebrownie med hasselnødder

5. november 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Sød og saftig og fyldt med sæsonens sprøde hasselnødder. Denne brownie lavet på mælkechokolade er umulig at holde fingrene fra!

Ingredienser

Udstyr

1 lille bageform, 20 x 20 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°, og læg bagepapir i formen.
Hak de 125 g mælkechokolade groft, og smelt chokolade og smør i en varmefast skål over vandbad.
Pisk æg og sukker let sammen i en skål med en elpisker, og rør derefter det smeltede chokoladesmør i. Bland mel og salt i en skål, og sigt det i dejen.
Hak hasselnødder og chokolade groft, og bland dem sammen i en skål. Rør 2/3 af nøddechokoladeblandingen i dejen.
Fordel dejen i formen, og drys resten af nøddechokoladeblandingen over dejen.
Bag brownien i ovnen i 20-22 minutter, til den har sat sig, men stadig er lidt ubagt i midten – den sætter sig, når den bliver helt kold. Tag kagen ud af ovnen, og afkøl den på en bagerist. Sæt brownien på køl til næste dag.
Skær brownien i firkantede stykker, og servér med friske brombær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar