Annonce

Madplan: Spar tid i hverdagen

Madplan: Spar tid i hverdagen
91-120 min.

(3)

September 9, 2019 af AnnonceFoto: ANNONCE

Er det også først, når du står med indkøbskurven i hånden, at du beslutter dig for, hvad der skal købes ind til aftensmad?

Så er du ikke alene. I takt med, at vi har travlt og savner tid i hverdagen, så bruger vi mere og mere tid på de mindre dagligvareindkøb, hvor vi køber ind i små portioner.

Slip for at spilde tiden på de små impulsdrevne ture til supermarkedet, og lav i stedet denne ugemenu, hvor alle ingredienserne til hele ugen kan klikkes direkte i kurven på et splitsekund. Varerne bringes til din dør, når du er hjemme, så du ikke engang skal overveje, hvor du har lagt nøglerne. 

Menuen er sammensat af lækre, farverige råvarer til 5 varierede måltider, der går rent ind hos familien. 


Få mere tid

Opskrifterne i denne ugemenu er udviklet således, at retterne kan forberedes samlet fx på søndag, så du blot behøver at tilsætte de sidste ingredienser på den enkelte hverdagsaften. Det er nemt.

Hele indkøbslisten kan du finde på nemlig.com, så du kan lægge alle varerne i kurven med det samme.

Mandag - farspandekage med timian-stegte svampe

En virkelig lækker og anderledes hverdagsret, der består af en pandekage af hakket svine- eller oksekød, der er toppet med timianstegte svampe. 

Tirsdag - Pasta med kødboller og aubergine i tomatsauce

En klassiker der vil lede dine tanker hen på de lune og afslappede italienske sommeraftener med den rødternede dug og kølige hvidvin.

Onsdag - Quinoasalat med kylling, kål & avocado

Servér denne superskønne hverdagsret, der med sikkerhed vil sprede glæde hele vejen rundt om spisebordet.

Torsdag - Rød karry suppe med sød kartoffel, nudler og rejer

Her er der bestemt ikke gået ned på smagen. Denne fyldige og mættende karrysuppe er det perfekte hverdagsvenlige måltid, da den kan forberedes på forhånd og blot varmes op inden servering. 

Fredag – Veggie-burger med syltet gulerod & ost

Hvad er bedre end at slutte ugen af med en burger? Spar lidt ekstra tid ved at lade familien samle deres egen burger ved bordet – præcis som de bedst kan lide den.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'