Madpandekager med linser
30. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Madpandekager mætter mere med linser. Servér med dit yndlingsfyld til frokost, f.eks. salat, hakket rødløg, avocado og røget laks eller skinke.
Bemærk
Trækketid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend linserne fint til mel.
Tilsæt vand, og lad det trække i 1 time.
Tilsæt æg, karry, gurkemeje, salt og peber i linseblandingen, og blend til en samlet dej.
Varm en pande op med lidt smør, og steg tynde linsepandekager ved middelvarme i 5 minutter på hver side, én ad gangen.
Smør pandekagerne med ost, og servér som sandwich med salat, hakket rødløg og røget laks eller skinke.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk