Madpandekager med linser
Madpandekager mætter mere med linser. Servér med dit yndlingsfyld til frokost, f.eks. salat, hakket rødløg, avocado og røget laks eller skinke.

0-30 min.
(0)
30. december 2019 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Trækketid: 1 time.
Ingredienser
stk.
Pandekager
- tørrede grønne linser
- 1 dl
- vand
- 2½ dl
- æg
- 1
- karry
- ¼ tsk.
- stødt gurkemeje
- ¼ tsk.
- salt og peber
- smør
- 2 spsk.
Fyld
- flødeost naturel eller pikant
- 150 g
- hovedsalater
- 1
- rødløg
- 1
- røget laks eller skinke
- 8 skiver
Sådan gør du
Pandekager
Blend linserne fint til mel.
Tilsæt vand, og lad det trække i 1 time.
Tilsæt æg, karry, gurkemeje, salt og peber i linseblandingen, og blend til en samlet dej.
Varm en pande op med lidt smør, og steg tynde linsepandekager ved middelvarme i 5 minutter på hver side, én ad gangen.
Fyld
Smør pandekagerne med ost, og servér som sandwich med salat, hakket rødløg og røget laks eller skinke.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner