Madpandekager med linser

Madpandekager mætter mere med linser. Servér med dit yndlingsfyld til frokost, f.eks. salat, hakket rødløg, avocado og røget laks eller skinke.

Madpandekager med linser
0-30 min.

(0)

30. december 2019 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Trækketid: 1 time.

Ingredienser

stk.

Pandekager

tørrede grønne linser
1 dl
vand
2½ dl
æg
1
karry
¼ tsk.
stødt gurkemeje
¼ tsk.
salt og peber
smør
2 spsk.

Fyld

flødeost naturel eller pikant
150 g
hovedsalater
1
rødløg
1
røget laks eller skinke
8 skiver

Sådan gør du

Pandekager

Blend linserne fint til mel.
Tilsæt vand, og lad det trække i 1 time.
Tilsæt æg, karry, gurkemeje, salt og peber i linseblandingen, og blend til en samlet dej.
Varm en pande op med lidt smør, og steg tynde linsepandekager ved middelvarme i 5 minutter på hver side, én ad gangen.

Fyld

Smør pandekagerne med ost, og servér som sandwich med salat, hakket rødløg og røget laks eller skinke.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'