Madpandekager med kylling, tomat og majs

Har du god tid, smager retten også dejligt med hjemmebagte pandekager i stedet for tortillapandekager.

Madpandekager med kylling, tomat og majs
31-60 min.

(5)

11. maj 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Madpandekager med kylling

løg
1
olivenolie til stegning
1 spsk.
paprika
1 spsk.
stødt spidskommen
2 tsk.
tørrede chiliflager
½ tsk.
kyllingebrystfilet
500 g
koncentreret tomatpuré
1 spsk.
hakkede tomater
1 dåser
grøntsagsbouillon
½ dl
sukker
½ tsk.
æbleeddike
1 spsk.
salt og peber
majs
140 g
bløde hvedetortillaer
8
rødløg
½
revet cheddar
100 g

Til servering

kruspersille
1 bundter

Sådan gør du

Madpandekager med kylling

Pil løget, og hak det groft. Steg løgene i olie i en gryde ved middel varme i 2 minutter. Tilsæt krydderier, og vend rundt. Læg kyllingebrystfileterne i gryden, og hæld tomatpuré, hakkede tomater og bouillon over. Krydr med sukker, eddike, salt og peber, læg låg på gryden, og lad det hele småkoge ved middel varme i 30 minutter, til kyllingen er helt mør.
Riv kyllingekødet fra hinanden med to gafler, og vend det sammen med ca. 3 dl af tomatsaucen, som det er kogt i.
Skyl og afdryp majskernerne, og vend ⅔ af dem i kyllingeblandingen – gem resten til pynt. Smag kyllingefyldet til med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°.
Fordel kyllingefyldet i pandekagerne, og rul dem sammen. Læg dem i et ovnfad med lukningen nedad, og drys majs, finthakket rødløg og revet cheddar på toppen.
Gratinér pandekagerne i ovnen i 10-15 minutter, til osten er smeltet og let gylden.

Servering

Skyl og hak persillen, og drys den over retten ved servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'