Madpandekager med kylling, spinat og karrydressing

22. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Det er nemt at lave sine egne madpandekager, og du kan fylde dem med lige præcis det kød og grønt, som køleskabet byder på.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æg, mælk og olie sammen med en elpisker i en skål. Tilsæt mel og salt, og pisk dejen sammen, til den er glat og uden klumper.
Smelt lidt smør på en pande, og hæld et tyndt lag dej på panden. Vip panden rundt, så dejen fordeler sig. Steg pandekagerne én ad gangen i 1-2 minutter på hver side, til de er gyldne.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål, og sæt den på køl indtil servering – gerne et par timer i forvejen.
Skær kyllingebrystfilerne i tynde strimler, og vend dem sammen med krydderier, salt og peber i en skål.
Steg kyllingestrimlerne i olie på en pande ved høj varme, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl og snit spidskålen i fine og tynde strimler. Skyl og tør spinaten.
Anret madpandekagerne med spidskål, spinat, krydret kylling og karrydressing.<br />  

Tip!

Brug evt. 2 pander til at stege pandekagerne - så går det ekstra hurtigt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar