Madpandekager med fuldkorn

Pandekagerne er bagt med groft ølandshvedemel, som giver dem en lidt mørkere farve. Rul pandekagerne sammen om lækkert fyld, og tag dem med i madpakken eller picnickurven. De kan også serveres med sukker, citronsaft og letpisket flødeskum for en lækker dessert.

Madpandekager med fuldkorn
0-30 min.

(1)

June 10, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Smør pandekagerne med et tyndt lag flødeost, og fyld dem med snittet salat, kalkunpålæg og peberfrugt i strimler. Rul dem sammen, og tag dem med i madpakken eller picnickurven.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'