Madmuffins med skinke og spinat
15. oktober 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Salte muffins er lynhurtige at røre sammen og nemme at tage med på farten.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og afdryp spinaten, og hak den groft. Skær skinken i tern. Rens forårsløgene, og hak dem fint.
Rør æg, mælk og olie sammen i en skål. Rør de 2 slags mel, paprika, salt, peber og bagepulver sammen i en anden skål. Rør de våde og de tørre ingredienser sammen med en ske, til dejen er ensartet og glat. Vend spinat, skinke, forårsløg og revet mozzarella i dejen.
Tænd ovnen på 200°. Fordel dejen i muffinformene, og drys solsikkekerner på toppen. Bag dine muffins i ovnen i 25 minutter, og afkøl dem på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Flere opskrifter på lækre muffins