Madmuffins med skinke og spinat

15. oktober 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Salte muffins er lynhurtige at røre sammen og nemme at tage med på farten.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og afdryp spinaten, og hak den groft. Skær skinken i tern. Rens forårsløgene, og hak dem fint.
Rør æg, mælk og olie sammen i en skål. Rør de 2 slags mel, paprika, salt, peber og bagepulver sammen i en anden skål. Rør de våde og de tørre ingredienser sammen med en ske, til dejen er ensartet og glat. Vend spinat, skinke, forårsløg og revet mozzarella i dejen.
Tænd ovnen på 200°. Fordel dejen i muffinformene, og drys solsikkekerner på toppen. Bag dine muffins i ovnen i 25 minutter, og afkøl dem på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar