Madmuffins med skinke og spinat

Salte muffins er lynhurtige at røre sammen og nemme at tage med på farten.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og afdryp spinaten, og hak den groft. Skær skinken i tern. Rens forårsløgene, og hak dem fint.
Rør æg, mælk og olie sammen i en skål. Rør de 2 slags mel, paprika, salt, peber og bagepulver sammen i en anden skål. Rør de våde og de tørre ingredienser sammen med en ske, til dejen er ensartet og glat. Vend spinat, skinke, forårsløg og revet mozzarella i dejen.
Tænd ovnen på 200°. Fordel dejen i muffinformene, og drys solsikkekerner på toppen. Bag dine muffins i ovnen i 25 minutter, og afkøl dem på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
15. oktober 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar